Van het bestuur

Bestuurstafel (5)
Opening accommodatie
De accommodatie is inmiddels zover gevorderd dat we ook een datum voor de opening van ons gedeelte (clubhuis en kunstgrasveld, grasveld, jeu de boulesbaan) hebben kunnen plannen. Dit gaat gebeuren op zaterdag 19 mei. In het clubblad vind je een uitnodiging. We willen van die dag een dag maken voor de gehele vereniging en haar vrienden. De diverse op die dag te organiseren activiteiten vinden plaats voor en naast competitiewedstrijden. Dit omdat die dag er ook nog een vrijwel compleet competitieprogramma moet worden afgewerkt. Dit lijkt wellicht lastig, maar het maakt voor al de bezoekers van die dag het beeld van hoe wij als korfbalvereniging bezig zijn wel compleet. De kans dat er door de diverse organiserende commissies een beroep op jullie wordt gedaan is groot (inzet bij o.a. open dag ledenwerving, jeugdactiviteiten, barbediening etc. etc. ), dus maak er vast tijd voor vrij.

Kandidaat voorzitter
Ik ben ook verheugd te kunnen melden dat wij als bestuur een kandidaat kunnen voorstellen voor de functie van voorzitter van Rust Roest. Dit is Kees Joosse. Als bestuur hebben we enkele goede gesprekken met Kees gevoerd, waarin bleek dat we voor wat betreft de toekomst van Rust Roest op een lijn zitten. In het krantje is een A4-tje opgenomen waarin Kees zich aan jullie voorstelt. Overigens kennen velen Kees al van gezicht, dit omdat Kees al jaren opnames maakt van onder andere het 1e en 2e.

Vacatures
Behalve de vacature van voorzitter hebben we nog enkele andere vacatures kunnen invullen. Zo is Lisanne Voss al gestart als scheidsrechterscoordinator. Voor de redactie heeft Janneke van der Loo toegezegd om dit vanaf het komend seizoen te gaan doen. En is de sponsorcommissie versterkt met Johan Hendriks. Allemaal zeer positief. Toch blijft er nog een aantal vacatures over, die zeker nog op korte termijn moeten worden ingevuld. Dit betreft onder meer vlooienmarktcommissie en G-commissie. Daarnaast zullen we ook ons arsenaal aan scheidsrechters, beoordelaars en schotklokbediening uit moeten breiden. Wat heel positief zou zijn is als we voor de jaarvergadering van 20 juni deze vacatuers hebben ingevuld. Wacht dan ook niet af of je wordt gevraagd, maar meld je als geinteresseerde aan bij mij of een van de andere bestruursleden.

Commissievergadering
Op de commissievergadering van 17 april zijn voormelde onderwerpen besproken. Tevens is het concept bestuursbeleid voor het komende jaar doorgenomen. Daarin voor het komende jaar twee topprioriteiten, namelijk ledenwerving en financien. Willen we onze ambities in de toekomst waar kunnen maken, dan zijn zowel meer jeugdleden als mee financiele armslag een must. Daar zullen we met z'n allen aan moeten werken. In dat kader is onder andere invulling van de vacatures voor vlooienmarktcommissie een must en daarnaast toename van sponsorgelden door middel van onder meer uitbreiding van het aantal reclameborden rond ons veld. Hierbij hebben we de input van jullie zeker nodig.


Wim
 
Archief
Mei 2015 (1)
December 2014 (2)
November 2014 (1)
Oktober 2014 (1)
Augustus 2014 (1)
Maart 2014 (1)
November 2013 (1)
Oktober 2013 (1)
Augustus 2013 (1)
Juni 2013 (1)
Maart 2013 (1)
Februari 2013 (1)
December 2012 (1)
Oktober 2012 (1)
April 2012 (1)
Maart 2012 (1)
Februari 2012 (2)
Januari 2012 (1)