Van het bestuur

Bestuurstafel (4)
Helaas
Afgelopen zaterdag heeft het eerste helaas de beslissingswedstrijd tegen Oranje Wit verloren. Tot 10 minuten voor tijd ging het goed, maar in de laatste 10 minuten heben we de wedstrijd uit handen gegeven. Toch kan het eerste, ook al doet dit verlies pijn, terugzien op en goede competitie met veel leuke wedstrijden. En voor wat het waard is, we zijn in de eigen hal nog ongeslagen. Overigens wil ik het in Driebergen aanwezige Rust Roest publiek hierbij mijn complimenten geven voor hun enthousiaste en positieve aanmoedigingen. Van het begin tot het einde stonden jullie als 1 man achter het eerste.
Op diezelfde avond heeft ook ons vierde een beslissingswedstrijd gespeeld (voor handhaving). Ook zij hebben deze wedstrijd helaas verloren.

Kampioen
Twee weken eerder heeft het tweede hun goede en degelijke competitie wel afgesloten met een kampioenschap. Daarmee zijn ze overigens onze enige kampioen in de zaal en zijn ze weer terug op het niveau van het vorige seizoen en dus op het hoogste niveau waar ons tweede ooit heeft gespeeld. Ik kijk nu al uit naar de leuke wedstrijden van het volgend jaar.

Accommodatie
Het blijft spannend voor wat betreft wanneer het kunstgrasveld klaar is en bespeeld mag worden. Er wordt nu hard aan gewerkt. Inmiddels trainen we gedurende de tussenliggende periode weer (nog)aan de Karel Martelweg. Hopelijk kan ik in het volgende krantje melden dat we dan echt zijn verhuisd.
Omdat we de opening pas willen vieren als alles, zowel veld als bestrating, fietsenstalling, jeu de boulesbaan en dergelijke klaar is, hebben we nog steeds geen datum voor de opening gepland. Als er een datum bekend is zal die in ieder geval op onze website worden gepubliceerd.

Vlooienmarkt en afscheid oude accommodatie
Afgelopen zaterdag heeft onze vlooienmarktcommissie afscheid genomen met hun achtste en laatste vlooienmarkt en met een recordopbrengst. Ze, Henk, Johan, Peter, Jan, Elzo, Theo en Gert Jan, hadden het weer (en ook het weer) uitstekend georganiseerd. Er waren veel spullen en gedurende best een lange periode was er ook veel publiek (zelfs de jarige Wil Versteeg). Na de vlooienmarkt hebben we afscheid genomen van de vlooienmarktcommissie, die na hun achtste vlooienmarkt het stokje wil doorgeven aan een nieuwe vlooienmarktcommissie.
Dat is echter nog een probleem, want tot op heden hebben we daar nog niemand voor gevonden. Omdat we deze inkomsten als vereniging echt nodig hebben doe ik bij deze nogmaals een oproep. MELD JE AAN !! Uiteraard is de vorige commissie bereid om adviezen te geven. Met de vlooienmarkt hebben we afgelopen zaterdag tevens afscheid genomen van de Karel Martelweg. Door de beslissingswedstrijd van het eerste is dit afscheid overigens wel wat kleiner uitgevallen dan eerst de bedoeling was.


Wim
 
Archief
Mei 2015 (1)
December 2014 (2)
November 2014 (1)
Oktober 2014 (1)
Augustus 2014 (1)
Maart 2014 (1)
November 2013 (1)
Oktober 2013 (1)
Augustus 2013 (1)
Juni 2013 (1)
Maart 2013 (1)
Februari 2013 (1)
December 2012 (1)
Oktober 2012 (1)
April 2012 (1)
Maart 2012 (1)
Februari 2012 (2)
Januari 2012 (1)