Van het bestuur

Bestuurstafel (2)

KT2
Zoals in het vorige krantje al aangekondigd (maar toen moesten ze het nog halen) zijn 8 Rust Roesters inmiddels geslaagd voor de KT2. Bij deze ook namens het bestuur van harte gefeliciteerd voor Inge, Iris, Laura, Tom, Niek, Joost, Thomas en Michiel. Fijn is dat ook alle geslaagden dit wekelijks in de praktijk brengen bij de diverse jeugdploegen.
 
Zaalcompetitie
In de zaalcompetitie hebben met name onze D- en C-ploegen het moeilijk. Gelukkig lijkt de indeling tijdens de 2e helft van de veldcompetitie gunstiger. Onze hoogste seniorenploegen doen het daarentegen uitstekend. Zowel het 1e (gedeeld) en het 2e zijn koploper en hebben dus beide zicht op het kampioenschap en promotie naar de Hoofdklasse. Daarvoor moeten ze uiteraard blijven winnen en hebben ze ook onze steun als supporters nodig. Dus kom in ieder geval de komende thuiswedstrijden om ze aan te moedigen.
 
Accommodatie
De eerste maand in onze nieuwe accommodatie zit er op. Los van een aantal nog te regelen zaken (aanvangsperikelen) loopt het goed. Zeker tijdens het eerste feest op 14 januari en ook op de zaterdag de 28e was het een drukte van belang. Daarmee heeft onze clubhuiscommissie de vuurdoop met verve doorstaan. Bij deze mijn complimenten.
Op de 14e hebben we Jan en Theo een beetje in het zonnetje gezet en hun voorzien van (naamplaatjes moeten nog worden bevestigd) een vaste eigen geoormerkte
plaats aan de bar. Behalve dat er nu nog wordt gewerkt aan de inrichting van de bestuurskamer en afronding van de inrichting van de kantine, wordt ook de materiaalruimte afgerond. De ballenkokers zijn inmiddels in gebruik en ook is de bestelling voor het korfbalmateriaal voor het kunstgras uitgegaan.
Wat de zaal betreft hadden we op de 21e pech. Vanwege de regen bleek er water op het veld te vallen en moest één wedstrijd deels en de volgende wedstrijd zelfs geheel worden afgelast. De gemeente heeft toegezegd alles op alles te zetten om dit in het vervolg te voorkomen. Wat nu nog spannend is is of het kunstgrasveld op tijd klaar is. Dit is afhankelijk van het weer en dat heeft tot nu toe in 2012 niet echt meegewerkt.

Opening nieuwe accommodatie
Graag had ik hier al een datum willen vermelden, maar die houden jullie tegoed. Eerst zeker weten wanneer de het kunstgras klaar is. Planning is en blijft voorlopig april 2012. Als de datum bekend is zal die in ieder geval op onze website worden gepubliceerd.
 
Vlooienmarkt / afscheid oude accommodatie
Heb je je zolder en schuur al opgeruimd? Heb je je familie en buren hiertoe ook al aangespoord? Zo niet dan hierbij het verzoek om dit op korte termijn te gaan doen, want op 17 maart houden we onze jaarlijkse vlooienmarkt.
Elke woensdagmiddag kunnen spullen al naar het oude clubhuis worden gebracht. Op diezelfde dag willen we ook afscheid nemen van onze oude accommodatie. Houdt deze dag dus in ieder geval vrij. Berichtgeving hierover volgt ook op onze website.
 
Reclameborden
Ik heb links en rechts gehoord dat er door diverse leden wordt getracht om bij hun werkgever of elders een reclamebord te regelen. Ik hoop dat meer leden dit oppakken en dat we op korte termijn ook resultaten kenbaar kunnen maken. Op onze site vind je informatie over de actie om de hekken rondom ons nieuwe veld te vullen met reclameborden. Daarbij is jullie hulp als leden echt noodzakelijk, dus neem de uitdaging aan en zoek een sponsor voor een bord.
 
Wim Slot

 
Archief
Mei 2015 (1)
December 2014 (2)
November 2014 (1)
Oktober 2014 (1)
Augustus 2014 (1)
Maart 2014 (1)
November 2013 (1)
Oktober 2013 (1)
Augustus 2013 (1)
Juni 2013 (1)
Maart 2013 (1)
Februari 2013 (1)
December 2012 (1)
Oktober 2012 (1)
April 2012 (1)
Maart 2012 (1)
Februari 2012 (2)
Januari 2012 (1)