Van het bestuur

Bestuurstafel (1)

Jos Poldervaart
Tussen Kerst en Oud en Nieuw is Jos Poldervaart overleden. Jos was ongeneeslijk ziek. Jos is in de jaren dat hij en zijn gezin in de buurt van Eindhoven woonden jarenlang actief geweest in onze TCj. Ik wil bij deze de familie sterkte toewensen.
 
Accommodatie
En in het nieuwe jaar zijn we ook gestart in ons nieuwe clubhuis en de aangrenzende sporthal. Complimenten voor onze accommodatiemannen (Theo, Jan, Ben, maar ook alle andere vrijwilligers) voor het resultaat tot nu toe. Ook voor het nieuwe clubhuisbeheer (en hun aanhang), die alles in het werk hebben gesteld om klaar te zijn om gasten te ontvangen. Resultaten een mooie bar, prachtige koffiemokken, mooie beklede ‘benkskes’, praktische tafels, een met
professionele apparatuur ingerichte massagekamer, et cetera, et cetera.

Zaterdag 14 januari is de eerste thuiswedstrijd van onze hoogste ploegen. Aansluitend een feestavond om het nieuwe clubhuis in te weiden. Nog geen echte opening. Dat willen we doen als ook het kunstgrasveld klaar is. We denken dat dat in april gaat plaatsvinden.

Graag nog even aandacht voor ons terras. Op het terras mag namelijk in verband met de lijmlaag van de tegels (brandgevoelig) niet gerookt worden. Graag er zelf aan denken en anderen er als dat nodig is op attent maken. Roken mag buiten, maar dan onder aan de trap!!

Clinic
De clinic van 4 januari is zeker geslaagd te noemen. De opkomst van jeugd (en ouders) was goed. Er werd met veel enthousiasme deelgenomen. Hierbij dank aan Léon, Fedde, Rick en alle spelers en speelsters van 1 en 2. En uiteraard ook dank aan Emjar Consulting voor de sponsoring.

Vacatures
Nadat iedereen op mijn verzoek tussen Kerst en Oud en Nieuw eens rustig over het nieuwe jaar heeft na kunnen denken, wordt het nu voor wat onze vacatures betreft tijd om te scoren. Meld je dus snel aan voor één van de volgende vacatures:

  • Voorzitter vereniging
  • Voorzitter Technische Commissie
  • Redactie krantje (m.i.v. komend seizoen)
  • Trainers G-korfbal , leden G-commissie
  • Barbediening
  • Vlooienmarktcommissie

Voor informatie over inhoud en belasting van de vacature kun je uiteraard met één van de andere bestuursleden contact of met mij opnemen. De beloning is dankbaarheid, waardering en een plezierige werkomgeving (en collega’s).
 
Reclameborden
Na de winterstop weer fris begonnen bij je baas? En heb je haar/hem bij de nieuwjaarswensen al aangesproken voor een reclamebord bij ons nieuwe veld? Op onze site vind je informatie over de actie om de hekken rondom ons nieuwe veld te vullen met reclameborden. Daarbij is jullie hulp als leden echt noodzakelijk, dus neem de uitdaging aan en zoek een sponsor voor een bord.
 
Commissievergadering 24 januari
Op dinsdag 24 januari hebben we onze eerste commissievergadering in het nieuwe clubhuis. Agenda en uitnodiging volgen via Annelies, maar noteer de datum alvast.

 
Archief
Mei 2015 (1)
December 2014 (2)
November 2014 (1)
Oktober 2014 (1)
Augustus 2014 (1)
Maart 2014 (1)
November 2013 (1)
Oktober 2013 (1)
Augustus 2013 (1)
Juni 2013 (1)
Maart 2013 (1)
Februari 2013 (1)
December 2012 (1)
Oktober 2012 (1)
April 2012 (1)
Maart 2012 (1)
Februari 2012 (2)
Januari 2012 (1)